Tapahtumat

Muistakaahan, että SAMDYssa on ns. perhejäsenyys: Kaikki perheenjäsenet voivat osallistua yhden perheenjäsenen jäsenmaksulla kaikkiin tapahtumiin, kerhoihin, kursseihin maksamalla kunkin tapahtuman jäsenetuhinnan/hlö.  Jäsenyys ei myöskään vaadi diagnoosia.
Alla olevaan Kesäpäivään voi ilmoittautua aiemmasta poiketen vielä ke 3.8. asti !Patikkaretki la 17.9.-22 Pukalan Virkistysmetsään Orivedelle

Pääset tästä linkistä Pukalan Virkistysmetsän sivuille

  • Yhteiskuljetus bussilla
  • Lähtö: klo 8.00 vanha Linja-autoasema, Pori
  • Omat eväät ja juotavat mukaan
  • Patikointireittiä käveltävänä 8 km
  • Patikoinnin jälkeen saunotaan tilaussaunassa Hotelli Sointulassa Orivedellä
  • Kotimatkalla pysähdytään Kolmenkulman ABC:llä Nokialla, jossa kukin omakustanteisesti nauttii talon antimista
  • Ilmoittautumiset Tuijalle p. 040 822 4707 tekstarina tai WhatsApp-viestinä
  • Hinta: 10€/ hlö jäsenille (aik. ja lapset)
  • EI-jäsenet 30€ /hlö

Ei muuta kuin popot jalkaan ja menoksi !Virkistyspäivä ja Rytmirekka toteutui Yyterissä la 19.6.2021

Yyterin kesäpäivä onnistui todella hyvin! Osallistujia oli 38 aikuista ja 20 lasta. Ilmatkin suosivat – pientä sadekuuroa ei lasketa kuin piristäväksi tekijäksi 🙂 Olympialaiset onnistuivat ja fatbikepyöräily oli ollut kivaa. Päivän kruunasi päivällinen noutopöydästä ja ruoka oli taas mitä mainiointa, kiitokset Yyterin hotellin keittiölle. Alla lyhyt kuvaus Rytmirekan tapahtumista, Hanna-Mari Kujalan teksti:

Rytmirekkaterveisiä!

Perheiden Rytmirekkakohtaamiset ja -musisoinnit sujuivat mainiosti.
Rytmirekassa kaikenikäiset pystyivät samanaikaisesti keskittymään oman mielenkiinnon mukaan joko soitinten kokeiluun, äänimaailmoissa leikittelyyn tai biisin tekoon.

Oli mahtava huomata, kuinka aluksi vanhemmat kannustivat lapsia kokeilemaan ja sitten lasten into tarttui vanhempiin ja hekin innostuivat musisoimaan niin rummuilla kuin kosketin-ipad-työpisteillä.
Toimiva konsepti perhepäiviin, missä on eri ikäisiä ja -tasoisia toimijoita.

Perhetapaamisissa on upea huomata, kuinka positiivinen tekeminen, onnistumisen ilo ja yhdessä toimiminen tuo iloa kaikille. Hymyjä, naurua, uuden asian oppimista, hassuttelua ja musiikin iloa. ”Minä osaan”, ”Kuuntele, kuinka kiva ääni” ”Wau, miten hienosti soitat”, ”Kuuntele, kuinka opin tämmöisen rytmin täällä soittamaan”, ”Tule kokeilemaan mun kanssa”. Tämän tyyppisiä kommentteja kuului Rytmirekasta. Vanhemmille ehdimme neuvomaan, miten ja millaisin pienin laitehankinnoin voi musisointia tuoda myös kotiarkeen ilman, että vanhemmilla on soittotaitoa. Musiikki yhdistää, vaikkei olisi puhetta. Katseet, eleet, ilmeet, kosketukset viestivät ilosta ja luottamuksesta, joka syntyi nopeasti kohdatessamme.

Kaikille löytyi mielekästä tekemistä. Iloa saimme kohtaamisista.

terveisin Hanna-Mari