Liity jäseneksi


SAMDY ry kuuluu kolmeen valtakunnalliseen kattojärjestöön Autismi- ja Aspergerliitto ry – ADHD-liitto ry – Aivoliitto ry eli yhdistyksemme jäsenenä voit olla kauttamme 1-3 liiton jäsen.

  • Jos haluat ADHD-lehden, joka ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa, liitämme sinut ADHD-liittoon ja maksat SAMDY ry:lle jäsenmaksua vuosittain 30 €.
  • Jos haluat lisäksi Autismi- tai Kielipolku-lehden, maksat SAMDY ry:lle jäsenmaksua vuosittain 40 € ja ilmoitat, kumman lehden haluat.
  • Kolmas vaihtoehto on maksaa SAMDY ry:lle jäsenmaksua vuosittain 50 € ja silloin Posti kantaa postilaatikkoosi 3 erilaista lehteä, 4-6 kertaa vuodessa.

Lehden lisäksi kaikki yhdistyksen jäsenet saavat SAMDY-tiedotteen 4 kertaa vuodessa ja voivat osallistua retkiin ja muihin maksullisiin tapahtumiin jäsenetuhinnoin. Jos haluat muutoksia tämän hetken tilanteeseesi, ota yhteyttä jäsenasioiden hoitajaan. Maksamalla jäsenmaksusi eräpäivään mennessä varmistat, että saat kaikki sinulle kuuluvat jäsenedut ajallaan.

Jäsenasioita hoitaa Saara Korkeamäki
p. 040 848 3414, jasenasiat@samdy.info

SAMDY ry:n tilinumero: FI95 5700 8140 0676 41.

Liity jäseneksi täyttämällä alla oleva lomake.

JÄSENHAKULOMAKE


Tiedot tilastoja varten. Täyttäminen vapaaehtoista.
Tiedot tilastoja varten. Täyttäminen vapaaehtoista.
Tiedot tilastoja varten. Täyttäminen vapaaehtoista.
Vapaa teksti

Uusi tietosuoja-asetus voimaan 25.05.2018 Euroopan unionin uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan 25.05.2018. Sen myötä henkilötietojen käsittelyä pitää tehdä ennen kaikkea huolellisemmin ja läpinäkyvämmin. Valtakunnallisissa liitoissa ja niiden jäsenyhdistyksissä henkilötietojen käsittely perustuu Yhdistyslakiin ja yhdistyksien perustehtävien suorittamiseen, kuten vertaistukeen, kouluttamiseen ja viestintään. Jäsenien henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille, ellei kyseessä ole esimerkiksi lehtitilaus, jäsenlaskutus tai muu jäsenyyteen liittyvä tapahtuma. Muissa tilanteissa jäseneltä kysytään aina lupa tietojen antamiseen. Tarkemman kuvauksen henkilötietojen käsittelystä saa tietosuojaselosteesta, joka on saatavissa yhdistyksen jäsenrekisterinhoitajalta tuon päivämäärän jälkeen.