Seinäjoella

Seinäjoella alkamassa vertaistukiryhmä Nepsy-aikuisille!

Avoin vertaistukiryhmä neuropsykiatrisille aikuisille ja heidän perheenjäsenilleen, diagnoosia ei vaadita osanottoon. Vertaistukiryhmässä keskustellaan esim. autismin kirjon, adhd:n/add:n, sli:n, si-ongelmien sekä Rettin ja Touretten oireyhtymien vaikutuksista ryhmän jäsenten elämän laatuun ja keskustelun kautta annetaan ja saadaan vertaistukea.

Aloittava järjestö on Satakunnan SAMDY ry, joka järjestää jäsenilleen mm. vertaistukea ja virkistystä. Yhdistyksellä on 25 vuotta kokemusta erilaisille nepsyryhmille tarjottavista vertaistukitoimista sekä pitkäaikainen yhteistyö Autismiliiton, ADHD-liiton sekä Aivoliiton kanssa. SAMDY järjestää liittojen kanssa yhteistyössä erilaisia koulutustilaisuuksia ja kaikille avoimia infotilaisuuksia. Liitot järjestävät jäsenilleen sopeutumisvalmennusta ja tuettua lomatoimintaa, joista voit lukea heidän kotisivuiltaan.

Seinäjoella kokoontumiset aloitetaan avoimena vertaistukiryhmänä nepsy-aikuisille, kun ryhmäkokoontumiset taas sallitaan. Ryhmiä perustetaan innokkaiden osallistujien mukaan myöhemmin eri ikäisille ja eri toiminnoilla.  Tällä hetkellä asiasta kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä alla oleviin numeroihin lisätietojen saamiseksi. Whats app –ryhmä tulee aluksi yhteydenpitokanavaksi.

Lisätietoa saa Tiinalta, 040-933 9628 sekä Marjalta, 040-811 3778.