Aivoliitto

Aivoliiton marraskuun 2021 Jäsenkirje

      Aivoliiton alkuvuoden 2022 Kela-kursseja
Aivoliitto järjestää kursseja perheille, joiden lapsella on adhd, add tai diagnoosi autismikirjon häiriöstä (lievä tai keskivaikea). Kurssit järjestetään yhteistyössä ADHD-liiton ja Autismiliiton kanssa Kelan kuntoutuksena. Kurssit ovat sopeutumisvalmennusta, jonka tavoitteena on vahvistaa perheen voimavaroja ja tuoda eväitä sujuvampaan arkeen. Katso Jäsenkirjeessä olevasta listasta alkuvuoden 2022 kurssit.

MATERIAALIT JA VINKIT ARKEEN: Aivoliiton sivuilla julkaistaan uusia materiaaleja säännöllisesti. Materiaalit ovat vapaasti käytettävissä ja tulostettavissa. Vinkkejä löytyy sekä lapsille, perheille että aikuisille. Ota vinkit käyttöösi esimerkiksi isovanhempien ja lastenlasten vuorovaikutushetkiin sekä erilaisiin ryhmätoimintoihin!Tapahtumia

www.aivoliitto.fi/tapahtumat/lapsiperheet-ja-nuoret-kielihairioAivoliiton jäsenille sosiaalityöntekijän neuvontapalvelu

Palvelu sisältää sosiaaliturvaan ja -palveluihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa myös käytännön apua esim. hakemusten täyttämisessä. Palvelu on avoinna parillisilla viikoilla, keskiviikkoisin klo 15–18. Yhteydenottovälineinä ovat puhelin, sähköposti sekä henkilökohtainen käyntimahdollisuus Erityisosaamiskeskus Suvituulessa, Turussa. Palvelu on Aivoliiton jäsenille ilmainen.

Palveluohjaus- ja neuvontapalvelu parillisten viikkojen keskiviikkoina, klo 15–18:
Ann-Mari Veneskoski
p. 044 011 1212
sosiaalityontekija(a)aivoliitto.fi


Aivoliiton ohjaus ja neuvonta

Puheterapeutti vastaa -chat Ma klo 14-16, Ti klo 20-22 ja To klo 10-12

  • Chatin aukioloaikoina tavoitat puheterapeutin myös sähköpostilla ja puhelimitse
  • hannele.merikoski(a)aivoliitto.fi ja p. 050 529 0137

Jäsen- ja yhdistysneuvonta -chat: Palvelu on auki ma-pe klo 12-13